Ketering

Početna / Galerija

Usluge

Keteringa

U restoranu “Nova Soča” na Voždovcu, ponosni smo na našu vrhunsku uslugu keteringa koja je savršena za vaše potrebe. Naša usluga keteringa je više od obroka – to je iskustvo koje će vas oduševiti.

Ketering je naša strast, i trudimo se da vam pružimo najbolji mogući ukus i kvalitet hrane po povoljnim cenama. Bez obzira na vrstu događaja ili proslave, mi smo tu da vam obezbedimo ukusan obrok koji će zadovoljiti vaše potrebe.

Naš tim stručnih kuvara pažljivo bira najkvalitetnije sastojke, posebno meso, kako bismo stvorili jela koja će vas osvojiti. Naša usluga keteringa je prilagodljiva i pristupačna, tako da možete uživati u našim ukusima bez obzira na veličinu vašeg budžeta.

Vaša sreća je naš prioritet i to se odnosi kako na goste u našem restoranu, tako i na one koji uživaju u našim jelima van njega. Za više informacija i da biste rezervisali našu uslugu keteringa slobodno nas pozovite na broj telefona +381 63 466135. Učinite svoj sledeći događaj nezaboravnim uz “Nova Soča” ketering

Kvalitet hrane

Profesionalnost i iskustvo

Raznovrsnost i personalizacija

Jela ispod sača

Probajte naša jela ispod sača i mi garantujemo da ćete se vratiti opet.

Roštilj

Osetite arome pravog roštilja uz najkvalitetnije mesto i uslugu.

Kuvana jela

Kuvana jela kakva se samo kod bake mogu probati.

O nama

Najbolja usluga svakog dana.

Radimo svakodnevno kako bismo osigurali da vaša iskustva budu izvanredna i da svaki trenutak proveden s nama bude poseban. Vaša zadovoljstva su naš prioritet i naša strast.

Snežana Kostadinović Google recenzija

"Veoma prijatno mesto za druženje i ručak sa porodicom i prijateljima. Odlična hrana, prijatni ljudi i najbolje cene. Preporuka sa pet zvezdica!"

Željko Vučetić Google recenzija

"Odličan mali restoran sa domaćom hranom, sve dobrog kvaliteta i ukusa. Osoblje je ljubazno i od velike pomoći. I deca su uživala."

Ana Mitrović Google recenzija

"Odlična usluga, ogromne porcije i odlična hrana. Ne mogu dovoljno preporučiti :)"