Proslave

Početna / O nama

Krštenja, manje svadbe...

Manje proslave

Naša posvećenost vašem nezaboravnom trenutku je duboka i sveobuhvatna. U našem restoranu, s ponosom slavimo domaću kuhinju, usmeravajući se prema vašim željama i potrebama kako bismo stvorili savršeno iskustvo za vas i vaše goste. Od našeg raznovrsnog menija do detaljne dekoracije i iskusnih fotografa, svaki aspekt vašeg događaja pažljivo je planiran i izveden.

 

Naši iskusni kuvari i poslastičari posvećeni su tome da vaše čulo ukusa iskusi najfinije arome i teksture na najpozitivniji mogući način. Vaše želje su naš prioritet i radujemo se tome da zajedno sa vama pretvorimo vašu bajku u stvarnost.

Kapacitet leti

20 do 70 ljudi

Kapacitet van leta

20 do 50 ljudi

Cena po osobi
3,000 RSD

Zašto odabrati nas

Parastos

Naš meni za parastose je pažljivo osmišljen kako bi zadovoljio različite ukuse i preferencije. Počinjemo s predivnim predjelom koje se sastoji od ukusnih zalogaja koji će vas sigurno podsetiti na tradicionalnu kuhinju i stvoriti prijatnu atmosferu za vašu ceremoniju.

Nakon predjela, sledi bogata čorba koja će vas zagrejati i pružiti vam osećaj topline i utehe. Naša čorba je pripremljena s pažnjom prema tradicionalnim receptima i svežim sastojcima.

Najvažniji deo obroka je roštilj koji će zadovoljiti sve gurmane u vašem društvu. Naši majstori roštilja pripremaju vrhunske specijalitete, od sočnih odresaka do aromatičnih kobasica, garantujući da će svaki zalogaj biti pravo gastronomsko zadovoljstvo.

Kapacitet leti

20 do 70 ljudi

Kapacitet van leta

20 do 50 ljudi

Cena po osobi
1,500 do 2,000 RSD
Usluga
0%
Ambijent
0%
Hrana
0%
Snežana Kostadinović Google recenzija

"Veoma prijatno mesto za druženje i ručak sa porodicom i prijateljima. Odlična hrana, prijatni ljudi i najbolje cene. Preporuka sa pet zvezdica!"

Željko Vučetić Google recenzija

"Odličan mali restoran sa domaćom hranom, sve dobrog kvaliteta i ukusa. Osoblje je ljubazno i od velike pomoći. I deca su uživala."

Ana Mitrović Google recenzija

"Odlična usluga, ogromne porcije i odlična hrana. Ne mogu dovoljno preporučiti :)"