O nama

Početna / O nama

0 GODINA

Iskustva u ugostiteljstvu

Najkvalitetnije meso

Za naše goste biramo samo najsvežije i pažljivo izabrane komade mesa.

home

Porodični ambijent

Nema osobe koja ne voli da uđe u restoran i oseti dušu i porodični ambijent!

O nama

Kako smo došli dovde

Kao vlasnik ovog restorana moj cilj je bio jednostavan, stvoriti mesto gde će se svaki gost vraćati iznova i iznova. Kvalitet je uvek na prvom mestu za nas. Želeo sam restoran sa dušom gde svaki detalj ima značenje.

Od ambijenta do jelovnika svaki korak je bio pomno planiran. Želim da naši gosti ne samo uživaju u ukusnoj hrani već i osećaju toplinu i gostoljubivost. Kvalitet je naša strast, a stvaranje posebnog mesta za svakoga ko nas poseti je naš je cilj.

Naša vizija

Naša misija

Jovan Ranitović
Vlasnik restorana "Nova Soča"

Zašto odabrati nas

Odaberite najbolje, odaberite nas

Naša hrana se priprema sa najfinijim sastojcima uz pažljivu ruku i posvećenost svakom detalju. Svaki zalogaj je prava poslastica, a svako jelo je pažljivo osmišljeno kako bi zadovoljilo i najzahtevnije ukuse.

Drugo, mi smo restoran sa dušom. Naš ambijent nije samo estetski privlačan već i prijateljski i udoban. Dolazak kod nas nije samo obrok već iskustvo koje će vas ispuniti toplinom i gostoljubivošću.

Treće, naš tim je stručan i predan. Radimo sa strašću i posvećenošću kako bismo vam pružili najbolje. Naša usluga je pažljiva i brza, a vaše potrebe su nam uvek na prvom mestu.

Na kraju, odabrati nas znači da birate kvalitet, dušu i predanost. Naš cilj je da svaki posetilac ode sa osmehom na licu i željom da se vrati. Izaberite nas i doživite posebno iskustvo koje ćete dugo pamtiti.

Kvalitet
0%
Usluga
0%
Ambijent
0%
Snežana Kostadinović Google recenzija

"Veoma prijatno mesto za druženje i ručak sa porodicom i prijateljima. Odlična hrana, prijatni ljudi i najbolje cene. Preporuka sa pet zvezdica!"

Željko Vučetić Google recenzija

"Odličan mali restoran sa domaćom hranom, sve dobrog kvaliteta i ukusa. Osoblje je ljubazno i od velike pomoći. I deca su uživala."

Ana Mitrović Google recenzija

"Odlična usluga, ogromne porcije i odlična hrana. Ne mogu dovoljno preporučiti :)"